+47 916 19 311 aleksander@millang.com
Velg en side

Souq

Startet selskapet med en tidligere kollega fra Digital Markedsbyrået Digitas LBi. Vi startet hele selskapet fra bunn til å ansette 4 stk på under et år. 

I 2014 startet meg og en tidligere kollega, Stian Hansen, et selskap med én eneste forutsetning; At vi skulle kunne jobbe fra hvor som helst, når som helst. Drømmen om et stedsuavhengig selskap er noe som hadde forankret seg gjennom bøker som The 4 Hour Work Week og Laptop Lifestyle, som til den dag i dag inspirerer mange andre til å prøve seg som frilansere og gründere. Målet var å flytte til Karibia og leve livets glade dager på stranda, med laptopen i fanget og en Mai Tai i hånda.

Vi startet selskapet Souq AS, som produserte animasjonsfilmer. Vi kunne ingenting om animasjonsfilmer, eller videoproduksjon, men vi så tydelige tegn allerede i 2013 at video kom til å dominere markedsføring og være en enkel og oppnåelig kommunikasjonskanal. Det vi kunne var å sette opp digitale selskap, nettmarkedsføring og webanalyse.

Vi ansatte prosjektledere, designere, animatører, art directors og virtuelle assistenter fra plattformen Upwork, som på den tiden het Odesk. Dette er en global frilans plattform hvor det ikke finnes begrensninger på antall type ferdigheter eller ressurser man skulle ha behov for. Da vi lanserte selskapet hadde vi samlet et team av folk fra Armenia, England, Frankrike og Sør-Amerika. Det var med andre ord mange forskjellige type mennesker, fra ulike kulturer og landsdeler, med hver sin måte å jobbe på. Det var mildt sagt utfordrende å koordinere prosjektene i starten. Under ser du et knippe av videoer vi laget. 

Om Prosjektet

SOUQ [SOH K] er et animasjonsstudio etablert i 2014

Vi samarbeider med et stort og voksende nettverk av talentfulle tekstforfattere, illustratører, musikere og voiceover artister. Dette gjør at vi kan levere høykvalitets animasjonsfilmer i øverste klasse til en hyggelig pris.

Vi er veldig opptatt av verdi og streber etter å levere produkter som har høy verdi både i form av merkevarebygging men også mer konkrete verdier som direkte avkastning på investering.

SOUQ er bygget på integritet, verdiskapning og kvalitet og gjenspeiler vår lidenskap til gode historier, vår interesse for kunnskap og informasjon samt vår kjærlighet til animasjon.

Vi er uredde, lekne og elsker utfordringer, og uavhengig av prosjektets omfang og størrelse, leverer vi alltid noe vi og du kan være stolt av.